Vinn två biljetter till Champions League-finalen 2016

champions league

(Tävlingen har utgått!) Nu har du chansen att vinna biljetter till Champions League-finalen 2016. Finalen spelas på Milans hemmaplan San Siro 28 maj. Följ instruktionerna nedan för att vara med och tävla:

1. Skapa ett konto hos Unibet om du inte redan har ett. Anmäl dig till tävlingen.

2. Spela för minst 50 kr på Champions League under ett antal kampanjperioder mellan 15 september – 8 december.

3. De 12 deltagare med högst odds under kampanjperioderna går vidare till en live-betting final där vinnaren får följande:

  • Tur och returresa för två till Milano – 28-29 maj 2016
  • En hotellnatt
  • 2 biljetter till Champions League-finalen 2016

Du kan följa topplistan på Unibets hemsida.

Vilket lag vinner Champions League 2016?

Betbonus följer Champions League varje år och vi är särskilt glada över att svenska Malmö FF är med i år igen. De inledde med förlust borta mot Zlatan Ibrahimovics Paris SG och motståndet lär inte bli lättare i nästa match när Cristiano Ronaldos Real Madrid kommer på besök. Unibet har utökade odds på Malmö FF:s matcher i Champions League så håll ögonen öppna och passa på att nyttja dem om du deltar i tävlingen ovan. Ukrainska Shaktar Donetsk är tredje laget Malmö ska möta, och förmodligen det lag som skåningarna har störst chans att ta poäng mot. Blir det inte slutspel står en plats i Europa League på spel för det lag som blir trea i gruppen, så varje match är viktig.

Förra året vann Barcelona FC finalen på Olympiastadium i Berlin. Motståndare var Italienska Juventus. Barcelona får gälla som favoriter i år igen även om de ”bara” fick med sig 1-1 borta mot Roma i första omgången. Ett annat lag som är värda att hålla ett öga på är Bayern München som inledde med att slå grekiska Olympiakos borta med 3-0. Brittiska Chelsea har fått en knackig start i Premier League men vann stort (4-0) mot Tel Aviv i första matchen. Juventus och Atletico Madrid är två andra heta kandidater till årets titel.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.