Överodds & oddskalkylator

Att spela på överodds innebär att du lägger spel på vilken typ av odds som helst, till höga odds, och alltid vinner, helt riskfritt. Låter det för bra för att vara sant? Vår oddskalkylator längre ner på denna sida gör det enkelt (kommer snart!)

I Sverige hade Svenska spel monopol på spelmarknaden tidigare. Det innebar att vi fick låga odds och få möjligheter till att skräddarsy våra spel som vi ville ha dem. Vi spelade helt enkelt på Svenska spels villkor. Nu ser spelmarknaden annorlunda ut. Det finns en uppsjö spelbolag som slåss om spelarna. Ett sätt att få många att spela på sin sida är såklart att locka dem med högre odds än konkurrenterna.

Vad är överodds?

Se till att du är registrerad hos och kan jämföra odds hos några olika spelbolag, se till exempel länkarna här.

Låt oss säga att du hittar en ishockeymatch som hos ett spelbolag ger dig 3 gånger pengarna för hemmavinst, hos ett annat 2,8 för oavgjort och 3,5 för bortavinst. Din insats är 3000kr. Mata in oddsen + insats (stake) nedan och se vad du är garanterad att vinna och hur mycket du bör satsa.

Som du ser efter att du matat in siffrorna är du garanterad en avkastning på minst 2,44%. Detta kan du göra hur många gånger som helst vilket gör att du sakta men säkert kan se din pengahög växa!

Comments are closed.