Insättningsbonus

bonus

Ny i spelvärlden? Då bör du bekanta dig med begreppet insättningsbonus.

Vad är en bonus?

En bonus är en morot för att locka dig till en specifik spelsida. Bonusen kan se lite olika ut beroende på vilken sida du registrerar dig på, men i korthet gäller att när du sätter in pengar att spela för första gången så matchar spelbolaget din insättning med en viss procent. Till exempel:

1. 100% bonus upp till 1000 kr. Det innebär att om du sätter in 1000 kr får du ytterligare 1000 kr att spela för, d.v.s. du har 2000 kr totalt.

Omsättningskrav

Bonuserbjudanden kommer i regel med någon form av motkrav. Du måste ofta spela ett visst antal gånger till ett visst odds innan pengarna blir tillgängliga för uttag. Detta varierar mellan olika spelbolag och bör tas hänsyn till när man väljer sin bonus. Omsättningskravet är den enskilt viktigaste faktorn att ta hänsyn till när du väljer vilka bonusar du ska satsa på. Ofta är kraven hårdare vad gäller casinospel än på betting. Du har dessutom ofta begränsad tid på dig att omsätta vinsten (xx antal dagar). Ibland är även kravet att du måste omsätta de ”riktiga” pengarna innan bonusen. Vi spinner vidare på exemplet ovan:

Omsättningskravet för bonusen ovan är att du måste omsätta den 2 gånger till odds av minst 1.5x. Det innebär att att för att konvertera och ta ut de extra 1000 kr du fick kan du t.ex. spela den på följande (fiktiva) matcher:

Ishockey-VM 2019: Sverige – Tjeckien 1 till 1,75x insatsen, 1000 kr.
SHL-slutspelet 2019: Luleå HF – Färjestad 1 till 2,5x insatsen, 1000 kr.

Sätter du bägge spelen ovan kan du alltså casha ut 1750 + 2500 = 4250 kr.

I och med den svenska spelregleringen 2019 får spelbolagen endast erbjuda sina kunder en bonus.

Konkurrens gynnar spelarna!

Konkurrensen på spelmarknaden är hård mellan de olika bolagen. Det gynnar dig som kund. Du får ta del av de konkurrensfördelar som företagen erbjuder. En sådan konkurrensfördel är insättningsbonus. Vi informerar kontinuerligt om nya bonusar. Det är bara att välja och vraka mellan de olika spelbolagen. Tricket är att registrera sig hos så många så möjligt för att ta del av fler än en bonus! Klicka runt på flikarna ovan för att hitta några spelsajter som passar just dig!

Här hittar du även information om överodds och en oddskalkylator. Kombinera oddskalkylatorn med bonuserbjudandena ovan för att vinna stort.

Comments are closed.