Insättningsbonus

Ny i spelvärlden? Då bör du bekanta dig med begreppet insättningsbonus.

Vad är en bonus?

En bonus är en morot för att locka dig till en specifik spelsida. Bonusen kan se lite olika ut beroende på vilken sida du registrerar dig på, men i korthet gäller att när du sätter in pengar att spela för första gången så matchar spelbolaget din insättning med en viss procent. Spana in tabellen nedan för att se några exempel från utvalda spelbolag.

 Spelbolag  Bonus  Öppna  konto  Information
betsson 1500 kr (100%) registrera dig för bonus Missa inte Betssons stryktipsdödare “EttKryssTvå”.
betsafe 1000 kr (100%) registrera dig för bonus Höga odds, suverän bonus, svensk support! Recension.
william hill 1000 kr (100%) registrera dig för bonus Anrik bookie med höga odds. Recension.

Förklaring:

1. 100% bonus upp till 1000kr. Det innebär att om du sätter in 1000kr får du ytterligare 1000kr att spela för, d.v.s. du har 2000kr totalt.
2. 50% bonus upp till 500kr. Det innebär att om du sätter in 500kr får du ytterligare 250kr att spela för, d.v.s. du har 750kr totalt.

Omsättningskrav

Bonuserbjudanden kommer i regel med någon form av motkrav. Du måste ofta spela ett visst antal gånger till ett visst odds innan pengarna blir tillgängliga för uttag. Detta varierar mellan olika spelbolag och bör tas hänsyn till när man väljer sin bonus.

Reloadbonus

Även när du är aktiv kund hos ett spelbolag kan du får bonuserbjudanden. Håll ögonen öppna efter dessa. De annonseras ofta via e-post eller sms. Vanligtvis gäller samma regler för reloadbonus som för insättningsbonus.insättningsbonus

Konkurrens gynnar spelarna!

Konkurrensen på spelmarknaden är hård mellan de olika bolagen. Det gynnar dig som kund. Du får ta del av de konkurrensfördelar som företagen erbjuder. En sådan konkurrensfördel är insättningsbonus. Vi informerar kontinuerligt om nya bonusar. Det är bara att välja och vraka mellan de olika spelbolagen. Tricket är att registrera sig hos så många så möjligt för att ta del av fler än en bonus! Klicka runt på flikarna ovan för att hitta några spelsajter som passar just dig!

Här hittar du även information om överodds och en oddskalkylator. Kombinera oddskalkylatorn med bonuserbjudandena ovan för att vinna stort.

Comments are closed.