Sverige möter Österrike i EM-kvalet på måndag

Fotbolls-EM

Måndag 8 september börjar resan mot Fotbolls-EM i Frankrike för svensk del. Första matchen blir mot välbekanta Österrike som var i Sveriges grupp i VM-kvalet förra året. Kl 20:45 börjar matchen som spelas i Wien.

Två mål av Zlatan mot Estland

Häromdagen blev Zlatan Ibrahimovic svenska landslagets meste målskytt när han både tangerade och slog Sven Rydells gamla rekord. Det passar väl extra bra att mål nr 50 kom i form av en vacker klackspark! Vi hoppas att målformen håller i sig även mot ett kompakt, defensivt Österrike.

Övriga spännande möten

Våra nordiska grannar Danmark tar emot Armenien på söndag. De röd-vita missade ju som bekant VM i Brasilien, precis som Sverige. De är garanterat revanschsugna! Regerande världsmästarna Tyskland inleder EM-kvalet mot Skottland. England är alltid spännande att följa och de börjar med en bortamatch mot Schweiz som gjorde hyggligt ifrån sig i sommarens VM-turnering.

Vi hoppas på en spännande första kvalomgång. Ett tips från vår sida är att lägga en slant på några kvalmatcher, favoriterna brukar inte falla och sätter man några kombinationer kan oddsen bli rätt höga! Glöm inte att se till att hämta din bonus, se erbjudanden på vår förstasida!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.