Snurra på hjulet och vinn en resa till Las Vegas

Julhjulet

Snart är det december och i vanlig ordning kommer de flesta spelsajter att släppa sina julkalendrar där du har chansen att få en massa julklappar hela månaden: inklusive free spins, free bets och liknande. Fram till dess måste vi dock överleva ett regnigt november och då har Paf skapat det perfekta konceptet för casinoälskare: julhjulet. En tidig julklapp!

Snurra och vinn

Julhjulet är ett enkelt koncept: du snurrar på hjulet en gång om dagen och får mellan 5-50 free spins på dagens utvalda spel dagen efter, förutsatt att du spelar för minst 5 euro på det spelet idag. Exempelvis:

  • Om dagens utvalda spel är Starburst:
  • Snurra på hjulet – notera hur många free spins du får.
  • Spela för 5 euro på Starburst.
  • Använd dina free spins dagen efter!

Svårare än så är det inte! Dessutom lottar Paf ut två resor för två personer till Las Vegas till alla som varit med och snurrat på hjulet. Vinnarna meddelas via e-post.

Bli medlem i Club Paf

Alla nya spelare hos Paf blir automatiskt medlem i Club Paf utan kostnad. På så vis får du kontinuerligt vara med i tävlingar och dessutom blir du tilldelad free spins i tid och otid, ofta gratis dessutom! Priset i tävlingarna varierar mellan längre paketresor, som i detta inlägg, eller kortare spelkryssningar med Club Paf till Åland. Du kan även vinna kontantpriser och free spins. Ofta krävs inga jätteinsatser vilket gör Club Paf det perfekta valet för dig som inte vill spela för mycket. Överskottet från Paf går till välgörenhet vilket kan vara bra att känna till för dig som vill blanda nytta och nöje och göra en god gärning samtidigt som du har kul. En fördel med Paf är att de ofta har låga omsättningskrav på sina free spins vilket maximerar dina vinstchanser.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.