Gonzo’s Quest

Information

Gonzo’s Quest var en av de första spelautomaterna från NetEntertainment som gjordes i mobilversion. Den fungerar lika bra på din dator som på din iPhone eller Android. Handlingen tar dig med på ett hisnande äventyr i Amazonas djungler med äventyraren Gonzo. Spelautomaten släpptes redan 2010 och är unik i sitt slag tack vare ”avalanche-läget” vilket du kan läsa om längre ner. Trots sin ålder är Gonzo’s Quest fortfarande ett av NetEntertainments populäraste spel. Förmodligen är det tack vare nytänkandet i kombination med vacker grafik och ljud. Du är garanterad en förstklassig spelupplevelse i 3D. Så populär som Gonzo’s Quest är skulle det inte förvåna oss om det dyker upp en uppföljare snart, som det gjort till Mega Fortune och Avalon.

Egenskaper

Tillverkare: NetEntertainment
Modell: 20 linjer, 3 rader
Insatser: Fem nivåer
Progressiv Jackpot: Nej

Varför gillar vi Gonzo’s Quest?

Avalanche-funktionen! För varje gång du vinner ”exploderar” de vinnande symbolerna och fylls på med nya uppifrån. För varje avalanche startas en multiplikator som går upp till 15x pengarna. Avalanchen aktiveras även i freespins-läget fritt fall som aktiveras av tre stycken free fall-symboler. Detta ger stora möjligheter till vinst och kompenserar gott och väl för att det inte finns någon progressiv jackpott! Tack vare avalanche-läget förlängs varje spelrunda och man behöver inte känna att pengarna tog slut direkt efter bara några klick. Dessutom kan du om du har tur aktivera free-fall läget vilket bäst kan beskrivas som avalanche på steroider. Free fall är bonusrundan på Gonzo’s Quest och aktiveras genom tre Free fall-symboler. När den aktiveras får du en bunt free spins som snurrar av sig själva och då är det enda du behöver göra att luta dig bakåt och håva in vinsterna som dyker upp. En räknare längst ner visar hur många freespins du har kvar.

Det är kul att följa filuren (conquistadoren?) Gonzo på sin jakt efter staden i guld – El Dorado, genom Sydamerikas djungler.

Comments are closed.