Avalon II

Information

Avalon II – The Quest for the Grail hade premiär i februari 2014 och är en uppföljare till Microgamings succéslot Avalon från år 2006. Det tog två år för Microgaming att utveckla spelet och det märks på innehållet som är av hög klass. Här ger du dig ut på ett äventyr genom åtta bonusbanor för att leta efter den heliga Graal. Som Kung Arthur ställs du mot den svarte riddaren. Har du tur ger Merlin dig lite hjälp på vägen.

Avalon II har inte några traditionella spellinjer, utan man kan istället vinna på 243 olika vis när man spelar. Symbolerna utgörs av klassiska bekanta från legenden om Kung Arthur. Bonussymbolen är passande nog den heliga Graal. Tre scattersymboler ger dig en bonusrunda som tar sin start i Viskande skogen och förhoppningsvis slutar med att du hittar den heliga Graalen. Sikta på att aktivera bonusspelen och free spins-läget för att aktivera de högre vinstchanserna. På grund av att spelet är tämligen grafiktungt lämpar det sig förmodligen bättre för spel på datorn än i mobilen.

Egenskaper

Tillverkare: Microgaming
Modell: 5 hjul, 243 vinstmöjligheter
Insatser: Från €0,30
Progressiv Jackpott: Nej

Varför gillar vi Avalon II?

Fantasytemat! Grafiken och musiken gör att du känner dig i ett land långt borta på ett riktigt äventyr. Innehållet känns balanserat och är så nära en högklassig slotmaskin man kan komma. Det märks att MicroGaming lagt ner mycket krut på maskinen som är en av de vackraste spelautomaterna just nu. Den innehåller ingen progressiv jackpott vilket kan vara en nackdel för dig som är ute efter högvinster. Dock finns det en mängd olika sätt (243st!) att vinna på Avalon II (särskilt under free spins-rundorna) vilket gör att den kan vara ett fullgott alternativ till dig som inte vill satsa lika mycket pengar per spel. Du kan spela Avalon II hos de flesta av våra partners.

Comments are closed.