Uppdatering: Efter en sen dopingdom mot vinnaren av Tour de Ski 2014-15, Martin Johnsrud Sundby blir totalställningen följande:

1. Petter Northug, NOR
2. Evgeniy Below, RYS
3. Calle Halfvarsson, SVE

Såklart är det ingen i medaljfältet som vill vinna på grund av vad som verkar vara en blandning av norskt strul/frikostighet med astmamediciner. En tråkig utveckling av skidsporten.

Tour de Ski är över för den här gången och det blev norskt i topp på både herr och damsidan.

Marit Björgen överlägsen vinnare

Marit Björgen hade vunnit det mesta innan tävlingen, men aldrig någon Tour de Ski. I år hade hon medvetet vässat formen inför tävlingen och vann överlägset totalt 1 minut och 39 sekunder före tvåan Therese Johaug på den avslutande stigningen i slalombacken. Trea blev Heidi Weng och även på fjärdeplatsen blev det norskt i form av Ragnhild Haga. Charlotte Kalla var inte med i årets tävling utan jobbar på att vässa formen inför hemma-VM i Falun. Bästa svenska blev Emma Wikén på nionde plats.

Sundby vann före Northug

Petter Northug ledde totalt innan dagens stigning i slalombacken men blev tidigt omåkt av för dagen suveräne Martin Johnsrud Sundby som därmed vann Tour de Ski för andra året i rad. Northug blev tvåa följt av ryssen Jevgenij Bekov som knäckte svenske Calle Halfvarsson på sista kilometern. Dario Cologna tog femteplatsen.

Vi får hoppas att svenskarna lyckas vässa medaljformen inför skid-VM i Falun!