Hasta la vista, baby!

terminator 2 online slot

Som om det inte vore nog med Aliens-blockbuster-slotmaskinen som släpptes tidigare i år, nu gör Terminator 2 entré i casinovärlden! Spelet innehåller bilder från storfilmen och strålande grafik. Soundtracket är helt nytt och garanterar en häftig upplevelse.

Många features från filmen

Terminator 2 har 3 rader och 5 rullar. Du kommer att känna igen alla karaktärer från filmen. Spellägen som T-800 Vision och T-1000 morphing garanterar att du inte får en tråkig stund med den här slotmaskinen!

Värdig uppföljare

Filmen Terminator 2: judgment day är något så ovanligt som en uppföljare som är bättre än originalet. Första delen i den kultförklarade filmserien kom 1984. Då fick vi följa Arnold Schwarzenegger som en mördarrobot, sänd från framtiden för att mörda ledaren för motståndsrörelsens mamma Sarah Connor, spelad av Linda Hamilton.

Uppföljaren kom 1991 och blev genast uppmärksammad för sina specialeffekter och häftiga actionscener. De håller än idag. James Cameron står för regi, precis som i ettan.

Det kom även en del tre och fyra men de håller inte samma klass som de två första filmerna. Det har även gjorts en TV-serie från Terminator-världen: Sarah Connor Chronicles.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.