Vilket lag vinner NHL 2014/2015?

Årets upplaga av NHL är igång och vi följer med spänning de svenska proffsen på andra sidan Atlanten. I somras skrev vi om draften och nu är det dags för de svenska rookiespelarna att visa vad de går för i världens bästa hockeyliga. William Nylander har redan blivit utlånad till Modo, han tog alltså inte en plats i Toronto i år.

Speltips #1: vinnarodds

Vi på betbonus har ett spel vi brukar lägga varje år på NHL: Vinnare av Stanley cup. Det är otroligt svårt på förhand att veta vilka lag som kommer gå långt och det blir ofta ett skrällgäng eller två som överraskar i slutspelet. Därför lägger vi en slant på högoddsarna bland NHL-lagen. De lägst rankade lagen kan ha odds på över 100 gånger pengarna!

Dags för Rangers i år?

Förra året var Henrik Lundqvists New York Rangers nära att gå hela vägen men stoppades till slut av Los Angeles Kings i finalen. Ska de knipa bucklan i år? Eller kanske det är rutinerade Detroit Red Wings som ska blåsa liv i dynastin som hade sin storhetstid när Nicklas Lidström var lagkapten? Vi ska dessutom aldrig räkna bort Malkin och Crosbys Pittsburg Penguins.

Speltips #2: 10 mål i en match = insatsen tillbaka

Om du spelar på resultat på NHL hos Paf och det blir 10 mål i matchen får du pengarna tillbaka! Det gäller hela säsongen. Spela till exempel på 4-2 och 5-5. Blir resultatet 5-5 i just den matchen får du a) pengarna tillbaka för det förlorade vadet b) vinsten för 5-5-resultatet. Hade du bara spelat på 4-2 hade du endast fått tillbaka det förlorade vadet. Klicka på bilden nedan för att komma till Paf.

NHL payback

Hittills har det blivit 10 mål i följande matcher:

10.10 Philadelphia – New Jersey 4-6
10.10 Pittsburgh – Anaheim 6-4
15.10 Washington – San José 5-5
17.10 Montreal – Boston 6-4
19.10 Dallas – Philadelphia 5-5

Bookmark the permalink.

Comments are closed.