South Park Slot(s)

Oh my God they killed Kenny

NetEnt har skapat inte bara en, utan två spelautomater med South Park-tema. South Park är en satirisk tecknad TV-serie som skapades 1997. Serien är fortfarande högaktuell och planeras sändas minst till 2019(!). Alla fans av Stan, Kenny, Kyle och Cartman kommer att känna igen sig i spelautomaterna.

South Park

Den första South Park-slotmaskinen har en passande inledning där stackars Kenny går åt (i serien dör han oftast varje avsnitt varav hans kamrater utbrister ”Oh my god, they killed Kenny”). I spelautomatens intro faller en slotmaskin över honom varav jackpotten utlöses. South Park är en automat med 5 rullar, 3 rader och 25 vinstlinjer. Den karaktäriseras av sina bonusspel som baseras på figurerna i serien:

  • Cartman- jaga hippies och vinn priser
  • Stan- Sticky Wilds och re-spins
  • Kenny- samla mynt och multiplicera vinster upp till 10x
  • Kyle- 10 free spins och Ike Wild.

Allt ljud och grafik baseras på TV-serien och fångar den kaotiska atmosfären i den dysfunktionella staden South Park.

South Park: Reel Chaos

Våra vänner från South Park är tillbaka och denna gång som superhjältar! Uppföljaren till South Park har fått epitetet Reel Chaos efter superskurken professor Chaos. Följ superhjältarnas kamp mot Chaos i fyra minispel som leder till den störa uppgörelsen Epic Bonus Spins. Varje gång du besegrar en fiende aktiveras en multiplier som ger upp till fyra gånger vinsten på en rad. South Park Reel Chaos har 5 rullar, 3 rader och 20 vinstlinjer. Den har alla features man kan förvänta sig av en modern spelautomat såsom Stacked Wilds, Multipliers, Multiplying Re-Spins, Overlay Wilds och Running Bonus Spins.

Alla som följt TV-serien kommer att känna igen sig i spelen tack vare de autentiska ljuden och karaktäristiska grafiken. Har du inte sett South Park kan vi rekommendera ett besök på sidan South Park Studios för att bekanta dig med en hel ny värld. I skrivande stund har det gjorts 18 säsonger och över 250 avsnitt!

Comments are closed.