Dazzle me

Dazzle me är en spelautomat som släpptes av svenska NetEnt i augusti 2015. Den påminner en hel del om populära Starburst som var omtyckt av många spelare. Gillade du Starburst måste du alltså prova Dazzle me!

Unika vinstrader

Det första som slår en när man spelar på Dazzle me är att vinstraderna ser lite annorlunda ut. Spelautomaten har fem rullar, men med olika antal rader på varje rulle. Rulle 1+2 och 3 har rader, rulle 3+4 har fyra rader och rulle 5 har fem rader. Du kan vinna på 76 olika vinstlinjer. Tempot i spelet är högt vilket tilltalar många. Bokstavligen betyder Dazzle me ”blända mig” och man blir verkligen bländad av den här vackra spelautomaten: fin grafik och trevligt ljud. Den rekommenderas inte för dig som vill ha lite story bakom ikonerna dock, här hittar du endast diamanter och ädelstenar, ingen bakgrundshistoria. Själva symbolerna betalar ut rätt låga vinster men du har desto större chans att vinna i free spins- och wildslägena. I free spins läget kan du få upp till 16 gratissnurr:

3 symboler = 8 gratissnurr
4 symboler = 12 gratissnurr
5 symboler = 16 gratissnurr

Du får inga wildsymboler i free spins-läget, dock är ett Twin-spin-liknande läge aktiverat som försäkrar dig om att du minst får två likadana symboler i rad. Free Spins-symbolen är en enkel fyrkant som det står ”Free Spins” på vilket känns lite fantasilöst medan wildsymbolen är en stor, fet diamant = trevligt 🙂

Dazzle me blandar gammalt med nytt

Dazzle me är en blandning av en klassisk slotmaskin men med ny 3D-grafik och free spins funktioner och liknande. Du kan välja myntvärde mellan 0,10 och 10 kr och insatsnivå mellan 1-10. 20 mynt är maxinsats per spel vilket gör att du kan satsa mellan 2-2000 kr per spel vilket gör att Dazzle me fungerar för alla plånböcker. Spelautomaten har en R.T.P (return to player) på 96,6% i snitt vilket är riktigt högt.

Därför gillar vi Dazzle me

Bonusfunktionerna! Du har chans på höga vinster i free spins och Dazzle me bonus-läget. Kombinera det med en insättningsbonus från någon av våra casinopartners och du har ett fint upplägg för att vinna storvinsten!

Comments are closed.