Victor Nilsson Lindelöf hyllar Zlatan

Victor Nilsson Lindelöf har efter sina framgångar i svenska landslaget och Manchester United seglat upp på platsen som en av våra mest folkkära fotbollsspelare. Inte nog med att han själv är känd, hans fru Maja har fastställt sig som en av landets största influencers. Under senaste Musikhjälpen, som sändes från parets hemstad Västerås, drog paret in mest pengar av alla privata projekt. Ett bevis om något på att de har folkets välvilja bakom sig. Lindelöfs vardag består numera av att frottera sig med några av världens största fotbollsstjärnor. Det finns dock en som han själv anser är den största, Zlatan.

Zlatan
Zlatan Ibrahimovic LA Galaxy MLS Soccer” by Andy Witchger (CC-BY-2.0)

Kär vän har många namn

Vigge, VNL, ja en omtyckt människa har många namn. Som erkänd fotbollsstjärna har Viktor Nilsson Lindelöf självklart förärats med en del smeknamn. Det faktum att hans fullständiga namn är ganska långt att både säga och skriva kan så klart ha ett finger med i spelet också. Efter framgångarna i VM 2018 hyllades hans insatser som back i samma klass som man ofta endast ser för anfallsspelare. Så nog har han gjort sig förtjänt av att vara du med hela svenska folket. Framgångarna i senaste VM gjorde också att han äntligen fick en chans att visa United-fansen vad han går för. Han har sen dess varit mycket hyllad av både fans och press i England. Bland annat har Manchester Evening News gett honom en åtta i betyg och kallat hans och lagkamraternas spel för den coolaste trebackslinjen. Uniteds laguppställning ger Lindelöf sällskap i backlinjen av stjärnor som Eric Bailly, Phil Jones och Diago Dalot.

Svarade på frågor

Trots att Lindelöf regelbundet spelar både med och mot några av världens bästa fotbollsspelare är det Zlatan som är bäst när Lindelöf måste välja en. Det var när Manchester United publicerade artiklar där de ställde några frågor till sina spelare som Lindelöf svarade att den bästa han spelat med är Zlatan. Zlatan och Lindelöf spelade tillsammans i Manchester United 2017 och 2018 därefter bytte Zlatan lag till LA Galaxy. De två har även spelat i landslaget tillsammans, bland annat i EM 2016. Beundran för den andres spel är ömsesidig då även Zlatan hyllat sin lagkamrat vid flera tillfällen. Några andra frågor som ställdes samtidigt var bland annat vilken favoritartist som Lindelöf har. Uppenbart är att han gillar att hylla sitt hemland Sverige eftersom han föredrar svenska artister som Sami, Mwuava och Fricky.

Populärt med fotboll

Fotboll är inte bara den mest populära sporten när det gäller utövare och fans. Det är även den sport det satsas mest pengar på i form av tips och betting. För att få ut det mesta av sin betting gäller det att alltid vara påläst om de senaste nyheterna. På sajter som bet365 kan du alltid hitta de senaste nyheterna inom sport. Där hittar du även betting tips och senaste odds, till exempel att oddsen för att Sverige ska vinna nästa Fotbolls EM ligger på 126.00. Även om de flesta nyheterna på sajten handlar om fotboll, som att Ola Toivonen eventuellt kommer att gå över till Malmö FF, så finns det nyheter om andra sporter också.

UEFA EURO qualifiers Sweden vs Spain 20191015 Victor Nilsson Lindelöf” by Rolandhino1 (CC BY-SA 3.0)

Tronskifte

Att Zlatan länge har varit hela Sveriges fotbollskung går inte att ta miste på. Frågan är dock om det inte är ett tronskifte på gång. Guldbollen som är det finaste fotbollspriset här i Sverige har vunnits av Zlatan tio år i rad mellan 2007 och 2016. Sen dess har de gått till Andreas Granqvist och Victor Nilsson Lindelöf. Lindelöf har nu vunnit guldbollen två år i rad, något som endast han och Zlatan lyckats med. Mycket talar också för att Zlatan inom en snar framtid kommer att avsluta sin professionella fotbollskarriär. Kanske är det just Viktor Nilsson Lindelöf som vi kommer att få se ta sig upp på tronen som vår nästa svenska fotbollskung. Självklart då med frun Maja som sin drottning.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.