Winter is coming!

Game of Thrones

Det kanske låter lite konstigt att skriva om vintern i april, men vi pratar så klart om den nya spelautomaten från Microgaming: Game of thrones, baserad på tv-serien med samma namn. Du som gillar att se Game of thrones på HBO/TV kommer inte att bli besviken; slotautomaten återskapar känslan i spelform med både musik och symboler ur spelet.

Vinn upp till 2072 free spins på Game of thrones

För att fira releasen av spelautomaten anordnar Paf tävlingar i form av dagliga utmaningar som du ska fullfölja för att vinna free spins. Det kan röra sig om att snurra ett antal gånger på automaten eller vinna en viss summa. Tävlingskampanjen pågår 1-30 april 2016. Klicka på bilden högst upp på denna sida för att besöka Paf. Som ny kund får du även 200 free spins på spelautomaten när du gör din första insättning.

Game of thrones

Första avsnittet av Game of thrones visades i USA 2011. Totalt är åtta säsonger planerade plus att det även finns tankar om en prequel. Serien baseras på en serie böcker av George R.R Martin. På svenska heter de Sagan om is och eld. Game of thrones utspelar sig i en fantasyvärld på kontinenten Westeros, som är uppdelad i sju kungariken med lite olika karaktär. Kort sagt kan man säga att handlingen är en maktkamp mellan dessa riken. Game of thrones karaktäriseras av sex och våld, vilket är vanligt i serier på kanalen HBO.

Winter is coming

Uttrycket ”Winter is coming” är kungariket Starks motto i Game of thrones. Som härskare över norra Westeros måste befolkningen i riket förbereda sig för vintern varje år. Uttrycket är samtidigt en varning till Starks fiender. Författaren Martin har även bäddat in en djupare mening: var alltid beredd på mörkare tider i ditt liv, även när det går bra. Det kanske är sommar nu, men årstiderna växlar alltid och snart är det vinter…

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.