Vad ska vi betta på efter OS?

Nu är OS över och då är det lätt att det infinner sig en viss tomhet. Den tomheten vill vi fylla genom att ge dig lite tips på vad du kan spela på under resten av 2014.

1. Melodifestivalen

Sedan februari pågår deltävlingarna i Melodifestivalen och du kan spela på vinnare ett par månader framöver. Sen kan du naturligtvis även spela på vinnare i Eurovision Song Contest senare i vår.

2. Kungligheter

För dig som följer med i det senaste skvallret kan du försöka pricka in hur det går för det svenska kungahuset under 2014. Vad ska Prinsessan Madeleine och hennes Chris O’Neils dotter heta och vilken titel får hon? Kommer Prins Carl Philip att förlova sig med sin Sofia Hellqvist under sommaren?

3. Fotbolls-VM i Brasilien

Årets höjdpunkt efter olympiska spelen! Brasilien står som värdland och det finns massor av odds att spela på i sommar. Lite tråkigt att Sverige inte är med men vi följer väl England som vanligt..

4. Svenska Riksdagsvalet

Söndagen den 14 september är det val till Sveriges riksdag. Vinner alliansen igen eller blir det en majoritet för vänstern? Blir Stefan Löfven eller Fredrik Reinfeldt vår statsminister mellan 2014-2018?

Bookmark the permalink.

Comments are closed.