Vinn en resa till Las Vegas

Mellan 21-30 januari lottar Paf ut två resor till Las Vegas och 10 kontantvinster på €100 styck i deras kampanj “Golden Days”. 2014 kan få en guldkantad start!

Delta i Golden Days

Golden Days är ett slags lotteri som tar plats i en virtuell guldgruva på Paf. Guldgruvan är tillgänglig för alla Pafs medlemmar och det är helt gratis att vara med i lotteriet. Du deltar genom att logga in på Paf mellan 21 och 30 januari. Om du väljer att delta iklär du dig rollen som Pafs guldgrävare på jakt efter guld. När du startat spelet befinner du dig på en järnväg i guldgruvan och får i uppgift att välja en av två järnvägsrälsar att fraktas på (den vänstra eller den högra).

Den ena rälsen leder till ett tomt hål. Den andra rälsen tar dig till nästa steg där du ska välja om du vill vara med i utlottningen av två resor till Las Vegas eller 10 kontantvinster värda €100 styck. Vad väljer du?

–>> Besök Paf idag och delta i Golden Days! <<–

Vilken vinst passar dig bäst? Resan eller en kontantvinster för att kompensera för fatttigmånaden? Det finns nya lotter att hämta varje dag så se till att logga in så ofta du kan!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.