Vinn en resa till Australien

(Tävlingen har utgått!) Fira det nya spelet Cricket Star med Maria.com och var samtidigt med i utlottningen av en resa för två till Australien. Om datumet på denna tävling gått ut kan du hitta aktuella tävlingar här.

Så deltar du

För att vara med i tävlingen ska du spela på slotautomaten Cricket Star mellan 4 februari och 2 mars. För varje 200 kr du spelar för får du 1 lott till dragningen.

Vad vinner jag?

  • Tur- och retur flygbiljetter till Melbourne via London 19 mars
  • 10 nätter på B&B Novotel i Collins, Melbourne (dubbelrum)
  • Premiumbiljetter till finalmatchen på Melbourne Cricket Ground 29 mars

Cricket Star

Cricket Star är en fräsch spelautomat med sporttema. Ikonerna är hämtade från cricketvärlden, scattersymbolen en boll och wildsymbolerna dyker upp i form av en rejäl träff med slagträet!

Melbourne är Australiens näst största stad

Melbourne är den näst största staden i Australien och huvudstaden i delstaten Victoria. Den grundades 1835 och fick många invåndare när guldruschen var som störst på 1800-talet. Idag har staden cirka 4 miljoner invånare. Det är en hamnstad av stor betydelse samtidigt som den är omgiven är rik jordbruksjord. Om staden Sidney har blivit känd som Australiens ekonomiska huvudpunkt är Melbourne den kulturella huvudstaden: det är staden för dig som gillar teater, opera och museer. Här sprudlar även sporten och idrotten. Australian Open hålls här varje år i januari och du kan, som nämns ovan, njuta av Cricket i toppklass i staden. University of Melbourne har många utbytesstudenter, bland annat från Sverige. Sidney och Melbourne konkurrerade länge om att bli huvudstaden i Australien. Resultat: Canberra blev landets huvudstad istället. För dig som inte gillar extrem värme är Melbourne ett svalare alternativ i Australien. Staden har milt väder även om det inte kommer någon snö. När du är här, passa på att hoppa på gratisspårvagnen City Circle Tram som guidar dig runt stadens sevärdheter, till exempel de kungliga botaniska trädgårdarna och djurreservatet Healesville Sanctuary.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.