Spela på Sverige-Finland i semifinalen i OS, få 10 free spins på Gonzo’s quest

För dig som gillar att spela på odds har Paf nu ett fint erbjudande inför semifinalen mellan Sverige och Finland i olympiska spelen i Sotji. Om du spelar på matchen får du 10 free spins på spelautomaten Gonzo’s quest om Sverige vinner. Klicka här för att komma till Paf!

Klassiska möten mellan två rivaler

Vi hoppas på ännu ett klassiskt möte mellan de två nordiska rivalerna. Vem minns inte OS-finalen i Turin 2006 då Sverige tog guld, eller den mirakulösa vändningen i hockey-VM 2003 då Sverige vände underläge 1-5 till seger 6-5 i kvartsfinalen.

Selännes sista chans

Detta är förmodligen Finlands lagkapten Teemu Selännes sista chans att vinna något med sitt landslag. Han har tidigare vunnit Stanley cup med Anaheim Mighty Ducks, men misslyckats när han har haft finska landslagströjan på sig.

Kapten Kronwall

I svenska laget är Niklas Kronwall lagkapten. Ska han upprepa broder Staffan Kronwalls bragd från VM i våras då han tog Tre kronor till ett guld? Då gäller det att få stopp på de kvicka, finska spelarna.

Vi hoppas Sverige drar det längsta strået i matchen som börjar kl 13 på fredag 21 februari. I finalen väntar vinnaren av det transatlantiska mötet mellan USA-Kanada. Hur det än går blir det Norden mot Amerika i finalen.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.