Fotbolls-VM i Brasilien 2014

Fotbolls VMVi räknar ned till och tippar hur fotbolls-VM i Brasilien slutar. Glöm inte att kika på våra fina erbjudanden om sport/oddsbonus på vår förstasida.

Grupperna i fotbolls-VM

Grupp A: Brasilien, Mexiko, Kamerun och Kroatien.

Tuff grupp. Brasilien går vidare susandes på publikens axlar och får med sig Kroatien som brukar kunna traggla sig vidare. Ett varningens finger för Mexiko dock, de är alltid vassa! Kamerun för svaga i det här sällskapet.

Grupp B: Spanien, Nederländerna, Chile och Australien.

Spanien och Nederländerna möts i en repris av VM-finalen 2010. De går även vidare. Chile och Australien räcker inte till även om vi minns tidigare skrällar av Australien.

Grupp C: Colombia, Elfenbenskusten, Japan och Grekland.

Ingen riktigt topplag i grupp C. Grekland går vidare på gamla meriter och vi tror även att Japan lyckas skrälla sig vidare här, på bekostnad av Colombia. Elfenbenskusten är inget dåligt lag men Drogba kan inte ta dem vidare ensam.

Grupp D: Uruguay, Italien, Costa Rica och England.

Dödens grupp. Sydamerika mot Europa. Vi tror att England och Italien lyckas lösa det, men vill lyfta ett varningens finger för Uruguay.

Grupp E: Schweiz, Ecuador, Honduras och Frankrike.

Här tror vi att Frankrike och Schweiz får en hyfsad behaglig resa till åttondelsfinalerna.

Grupp F: Argentina, Nigeria, Iran och Bosnien-Hercegovina.

I grupp F lägger vi våra slantar på Argentina som gruppvinnare. De får med sig Nigeria. Bosnien-Hercegovina god trea. Iran strykpåse.

Grupp G: Tyskland, Portugal, Ghana och USA.

Ytterligare en tuff grupp. USA är alltid starka i mästerskapsammanhang. Risken är att Portugal och Tyskland blir några nummer för stora för de övriga lagen dock. Tyskland vinner gruppen, Portugal god tvåa, USA knapp trea och Ghana hopplös fyra.

Grupp H: Belgien, Algeriet, Ryssland och Sydkorea.

Inget topplag i grupp H banar väg för Ryssland. De får en trevlig resa in i slutspelet och tar med sig Belgien. Såvida inte Sydkorea ställer till med något?

__

Alltså, vidare till åttondelsfinalerna:

Brasilien
Kroatien
Spanien
Nederländerna
Grekland
Japan
England
Italien
Frankrike
Schweiz
Argentina
Nigeria
Tyskland
Portugal
Ryssland
Belgien

I final tror vi att Argentina och Brasilien möts. Väl där tar Brasilien hemmaguldet.

Bronspeng till Tyskland som slår Spanien i match om tredje pris.

Comments are closed.