Odds, Vasaloppet 2016

odds vasaloppet 2016

Odds från paf.com, klicka för att spela.

6 Mars är det dags för Vasaloppet 2016. Förra året vann norske åkaren Petter Eliasson och om vi studerar oddsrutan från Paf här intill är han favorit att vinna även i år. På herrsidan står svensk skidåkning inför en generationsväxling och många äldre åkare sadlar om till långlopp.

Svenska hopp i Vasaloppet 2016

Som synes är det norskt och svenskt bland favoritskapet och vi ser fram emot att se vad Johan Olsson kan prestera i årets vasalopp. I skid-VM i Falun 2015 vann Olsson brons i femmilen och guld på 15 km fristil.  Jörgen Brink är en annan intressant åkare. Brink vann Vasaloppet tre gånger 2010, 2011 och 2012.

Andra åkare som går att lägga ett bet på men som inte finns med på vår avkortade lista är Rikard Tynell, Oskar Svärd och Anders Södergren med flera.

Betta på Vasaloppet 2016

Det roliga med att spela på Vasaloppet är att det handlar om flera timmars underhållning söndag 6 mars. Då är det roligt att följa den åkare man spelat på under hela loppet. Eliassons vinnartid förra året blev drygt fyra timmar. På damsidan vann Justyna Kowalczyk som gick i mål 40 minuter efter Eliasson. Kowalczyk deltar just nu i Tour de Ski.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.