Få gratisspel värt 200 kr

gratisspel Nordicbet SHL

Våren är här! Det betyder slutspelshockey i Swedish Hockey League (SHL). Oavsett om våra favoritlag har placerat sig högt upp i tabellen, har spelar klart för säsongen, alternativt går mot ett nervkittlande kvalspel, har Sveriges hockeyfans en massa veckor av spännande slutspelsmatcher att se fram emot. Nu kan du dessutom få ett gratisspel varje vecka, värt 200 kr.

Få gratisspel värt 200 kr från Nordicbet

För att få ett gratisspel måste du vara kund hos Nordicbet. Det blir du enklast genom att klicka på bilden högst upp på denna sida. Sedan ska du klicka på ”Anmäl dig och spela på SHL-kvalet” på deras hemsida för att vara med. Allt du behöver göra sedan är att satsa minst 100 kr på valfri match på SHL-slutspelet. Då får du ett gratisspel på 200 kr som du kan välja att satsa på vilken hockeymatch du vill, från NHL ända ner till division 2! Villkoren för gratisspelet är att det måste omsättas 3 gånger till odds av minst 1,5 gånger pengarna inom 14 dagar. Det är helt ok villkor och du bör hitta en mängd trevliga hockeymatcher att satsa på. Med tanke på att slutspelet i SHL varar 8 veckor innebar det alltså att du kan få gratisspel värda totalt 8 x 200 = 1600 kr. Lyckas du omsätta och vinna dessa vinner du alltså:

1600 x 3(1,5) = 7200 kr!

Plus eventuella vinster från ditt ursprungliga vad. Guldläge för dig som gillar att betta på hockey!

Övrig hockey i vår

Förutom SHL ser vi naturligtvis fram emot NHL-slutspelet. Både för att följa världens bästa hockeyliga men även för att hoppas på att Tre Kronor får hem lite spelsugna proffs som vill gå för ett VM-guld i Moskva i maj. Sist Sverige vann hockey-VM var 2013 på hemmaplan. Nu gör förbundskapten Pär Mårts sin sista turnering för landslaget och vad vore väl bättre än att som ledare göra det Karl XII misslyckades med: åka till Ryssland och segra!

Om Nordicbet

Nordicbet är en del av Betssonkoncernen där bland annat även Betsafe ingår. Hos Nordicbet kan du spela på matcher ända ner till division 4 i svensk fotboll vilket är ett av de bredaste spelutbuden på marknaden. Nya spelare får en insättningsbonus på 100% upp till 1000 kr, det vill säga om du sätter in 1000 kr får du ytterligare 1000 kr att spela för. Nyligen tog Nordicbet bort alla utgifter för insättningar och uttag vilket innebär att du som kund kan fokusera på att lägga smarta bet istället för att trassla med överföringar hit och dit. Nordicbet är sponsorer till Champions Hockey League som i år vanns av Frölunda. Läs mer i vår recension av Nordicbet.

Tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.