Live streaming

Live streamingHär har vi samlat information om sidor som erbjuder gratis live-streamad sport. Varför inte passa på att öka spänningen lite när du har bettat på en match genom att se den direkt på din dator eller mobiltelefon? Allt du behöver göra är att skaffa ett användarkonto hos spelbolagen nedan. Se till att ha medlemskap hos flera aktörer så du inte missar live streaming från någon viktig match!

Nordicbet

Vill du se Zlatan spela fotboll är detta spelsidan du ska använda dig av. Här kan du se matcher från franska Ligue 1, italienska Serie A, Championship och lägre ligor i England, Allsvenskan och mycket mer. Det enda du behöver är ett konto hos Nordicbet, du behöver inte satsa pengar för att kunna se matcherna. Klicka här för att komma till Nordicbet.

bet365

Bet365 är just nu störst på livestreaming. Varje vecka sänder de massor med fotboll, tennis och andra trevliga sporter från världens alla hörn. Du kan bland annat se toppfotboll från de bästa europeiska ligorna och mycket mer. De har även en mycket bra avdelning för live-odds. Ett måste! Klicka här för att komma till bet365.

Betsson

Betsson erbjuder livestreaming dygnet runt. På dagarna kan du se fotboll och tennis och är du en nattuggla kan du se basket och NHL-hockey. Klicka här för att komma till Betsson.

Drakulastream

En icke-spelrelaterat sida som streamar de flesta sporter är Drakulastream.eu. Där kan du se de flesta sportevenmang via olika streams. Lösningen får ses som en sista utväg vid panikartade situationer då sidan är full med reklam och kvaliteten är sådär. Å andra sidan behöver du inte registrera dig för något och det är helt gratis.

Comments are closed.